Tryl for børn

Trylleri er en helt enestående måde at underholde børn på. Børns forståelse for verden er ikke så fastlagt som voksnes, så trylleri er en helt særlig måde at vende op og ned på deres verden på. Trylleri og magi er sjovt og spændende, og det er med garanti et hit for børnene.

Med sine mange års erfaring sørger Jens for at variere sine forestillinger, så alle kan være med.

trylleri

Magi på skolebænken
Jens har også gode erfaringer med at underholde på institutioner. Om det er børnehaver for de små, eller skolen for de lidt større betydet ikke så meget – forestillingen bliver tilpasset og varieret, så alle får den bedst mulige oplevelse.

Med et velafprøvet koncept og godt humør, kan Jens underholde praktisk taget ethvert publikum – skal det være lidt ekstra festligt, eller er der brug for et afbræk eller spændende indslag? Så står Jens klar med sine røde overalls og et stort magisk talent.

Jens kan underholde hele skoler såvel som enkelte klasser, og tryllebinder både de yngste og ældste elever.

ballondyr

En verden af bøger – fyldt med magi
Jens underholder sågar på biblioteker. Her, hvor der ellers er stille, og folk giver sig hen til en anden verden igennem bøgerne, kan Jens sørge for at live stemningen op til uanede højder.

Det er et anderledes indslag som man ikke typisk forbinder med biblioteker, men det er en sikker succes og underholdning i topklasse.

Trylleri på biblioteket kan afvikles enten som et trylleshow, som er en forestilling for hele familien hvor både børn og voksne kan deltage aktivt, eller som Walk around trylleri, hvor Jens bevæger sig rundt på biblioteket og tryller for de besøgende.

Nærværende og spændende trylleri på institutionen
Som tryllekunstner sørger Jens for altid at være nærværende og variere sine forestillinger, så de passer helt perfekt til det publikum, han skal underholde. Derfor underholder han også gerne på forskellige institutioner for forskellige aldersgrupper.

Om det er i SFO’en eller i ungdomsklubben betyder ikke noget, for Jens kender sit publikum, og skal nok levere et fantastisk show. Udover skolebørn, børn i børnehaven og SFO’en har Jens også gode erfaringer med at underholde teenagere. Her er formen afslappet og sjov, og dialogen er et vigtigt element, for at alle får en god oplevelse.

Trylleri til børnefødselsdagen
Midt i festen ringer det på døren. Selvfølgelig er det fødselsdagsbarnet, der lukker op og udenfor står en festligt udklædt gæst, med en stor kasse under armen. Den fornemme gæst bliver inviteret indenfor, og kort efter er forestillingen i gang. Det er underholdning i øjenhøjde og selvfølgelig bliver fødselsdagsbarnet inddraget i forestillingen.

sjovt_at_trylle