Trylleri for voksne

Jens Bjørns trylleshow er ikke kun for børn men i høj grad også for voksne. Trylleri er en fantastisk måde at nå ud til publikum på og skabe kontakt. Alle kan blive revet med når dørene til magiens verden åbner sig, og det bliver helt sikkert en uforglemmelig aften, når Jens dukker op som midtpunkt. Jens Bjørn klarer arrangementer af enhver art!

”Hej Jens.
Tak for sidst, det var en herlig formiddag, du leverede. I vores mødereferat skrev jeg bl.a.:
Jens Tryl underholdt “fortryllende” og lærte mødedeltagerne at se ting på en ny måde. Der var et kreativt kursus i ballonfigurer og et trylleshow. Der blev givet råd og vejledning i at skabe opmærksomhed i sin undervisning.
Stand up trylleriet brød deltagernes forventninger til mødet, og gav dem 2 timers glæde, forundring og latter.
Venlig hilsen
 Erik Sievertsen
, Hillerød Politi”

Private fester
Til private fester vil Jens Bjørn uden tvivl være et hit. Vil du overraske værten med et anderledes indslag? Skal dine gæster gå fra festen med en helt særlig følelse i maven?

Et specielt trylleshow, som får lattermusklerne i gang, er måden at gøre det på. Bliv forbløffet og forundret, når umulige ting sker for næsen af dig – din fest bliver et sikkert hit!

Firmafest
Trylleri er en underholdningsform, som er let at tilpasse til alle slags publikum. Jens sørger for at tilpasse underholdningen, så den passer til lige netop den fest, han kommer ud til.

Firmafester er en af den slags fester, hvor en tryllekunstner virkelig kan løfte stemningen;
Hyggen er der i forvejen, folk er i godt humør og klar til en aften i hinandens selskab – og underholdning i topklasse vil være garanteret.

”Hej Jens Tryl
Tak for et forrygende trylleshow i går på biblioteket i Smørum. Det vil mine børn og jeg selv sent glemme.
Hilsen Jon Sparre”

Stand-up trylleri til julefrokosten
Jens har været tryllekunstner i mange år, og har derfor al nødvendig erfaring for at optræde i alle sammenhænge. Jens sørger for at komikken er i fokus, og latteren flyder frit, når han optræder med stand-up og tryl i en fantastisk blanding. Enhver slags festlighed kan bruges som anledning til trylleri, og julefrokoster er særligt velegnede til denne slags underholdning. Jens tilpasser sit show, så der er noget for enhver smag, og ingen bliver snydt for et godt grin og spektakulær underholdning af fineste slags.

Skal din velkomstdrink have et pift?
Jens Bjørn tryller ikke kun til festen, men også før den overhovedet er startet. Med sin sans for stemninger og publikum sørger Jens for at magien starter, allerede før festen gør det. Velkomsten og receptionen er sjældent højdepunktet for en fest, men Jens Bjørns trylleshow er velkonstrueret, velafprøvet og krydret med mange års erfaring. En garanti for et sjovt, interaktivt og sobert show.